Solarii HOBBY6 de 6 metri latime sunt solariile de tip tunel cu folie dubla si sunt printre cele mai des cautate, atat pentru utilizare casnica, cat si de legumicultori. Ele se incadreaza la solariile semiprofesionale.

Pe site-ul nostru gasesti oricand acest tip de solarii, indiferent ca le doresti pentru propriul uz sau pentru extinderea afacerii tale. Contacteaza-ne acum si-ti stam la dispozitie cu informatii suplimentare despre produsul dorit.

 De ce sa alegi solarii HOBBY6 de 6 metri?

Deoarece sunt deosebit de rezistente, avand o au o structura metalica realizata din doua randuri de tevi de 22×1,5mm legate intre ele cu PC de 8mm (structura zabrelita), ceea ce le confera rezistenta deosebita si durabilitate in timp. Folia exterioara este triplu stratificata de 150 microni, iar cea interioara este de 60 microni prevazuta si cu protectie anti-condens.

Distanta intre arce este de 2m

Solariile sunt prevazute si cu aerisiri fata-spate prin intermediul a 4 usi si o fereastra rabatabila.

Sistem de udare prin picurare sau microaspersie la cerere.

Pretul de achizitie este unul accesibil, garantia este foarte mare, iar la cerere se pot realiza solarii cu lungimile dorite. Recomandarea noastra sunt lungimile cuprinse intre 10 si 20 metrii!